Zoekmachine optimalisatie voor beginners deel 4style="display:inline-block;width:468px;height:15px"
data-ad-client="ca-pub-2858953657203865"
data-ad-slot="2196682620">


Zoekresultaten voor lokale bedrijven

Als u een bedrijf dat goederen en diensten of wat dan oook levert in een bepaalde locatie , dan is Local Search van Google is enorm belangrijk voor je . Zou het niet geweldig zijn als uw bedrijf was een van de ” rode pinnen ” in de kaart op de top van de zoekresultaten?

De lokale zoekmachine indexen staan ​​los van de reguliere organische zoekresultaten informatie . De zoekmachines verzamelen deze gegevens uit verschillende business – opname bronnen . Maar u kunt wijzigen en toe te voegen aan de gegevens , en in feite doen is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om jezelf een goede ranking in local search

zoekresultaten

zoekresultaten

In Google , klikt u op het meer of door koppelingen naar de zakelijke pagina , klik vervolgens op de Ondernemer? link aan de bovenkant van de pagina . Je moet om te controleren of u de eigenaar van het bedrijf ( door een code verzonden naar uw zakelijke telefoon , of een kaartje gestuurd naar de locatie ) . Voeg zoveel mogelijk gegevens , informatie over uw producten en diensten , foto’s , video’s , en ga zo maar door . Gebruik alle belangrijke zoekwoorden !

Doe hetzelfde voor Bing en Yahoo! krijgt regelmatig de zoekresultaten van Bing , maar beheert haar eigen Local- zoekindex . )

Denk ook onderwerpen aan UBL.org , die uw gegevens doorsturen naar tientallen andere lokale – zoeksystemen .

Hou je reviews en uw klanten aan te moedigen om beoordelingen te dienen . De local search systemen gebruiken vaak sterbeoordelingen in de zoekresultaten , dus met 5 sterren kunnen mensen aanmoedigen om te klikken op de link naar uw gegevens .

Klik hier voor zoekmachine optimalisatie voor beginners deel 5

Heeft u nog aanvullende informatie geef dan commentaar hieronder in de comment.
Bent u hier mee eens of heeft dit artikel u geholpen wij van SEO Bloggers horen dat graag van u.

Tagged: , , , , ,

Comments are closed.


SEO Bloggers